Posts Tagged 'latten'

Carport – Zwevend dak

Het ontwerp voor een carport en berging is gerealiseerd. Het zwevend dak is ingetogen en spectaculair tegelijk. Een sculptuur van open houten latten. Door het geheel pre-fab te maken is de bouwtijd ter plaatse minimaal gebleven. De vloer is van

Carport – Zwevend dak

Het ontwerp voor een carport en berging is gerealiseerd. Het zwevend dak is ingetogen en spectaculair tegelijk. Een sculptuur van open houten latten. Door het geheel pre-fab te maken is de bouwtijd ter plaatse minimaal gebleven. De vloer is van

Schuurwoningen op het erf

Twee nieuwe schuurwoningen worden gebouwd op een boerenerf; de boerderij is als bedrijf gestopt en er is plaatsgemaakt voor wonen binnen de typologie van een boeren erf. De schuurwoningen liggen aan de voorzijde gericht naar de straat en aan de

Schuurwoningen op het erf

Twee nieuwe schuurwoningen worden gebouwd op een boerenerf; de boerderij is als bedrijf gestopt en er is plaatsgemaakt voor wonen binnen de typologie van een boeren erf. De schuurwoningen liggen aan de voorzijde gericht naar de straat en aan de

Ontwerp Schuurwoning

Schuurwoningen aan het erf, twee onder een kap   De woning vormt een landelijk schuur volume met twee woningen onder een kap. Het volume past bij een erfbebouwing naast een boerderijwoning. Aan de langszijden van het langwerpig volume zijn terrassen

Ontwerp Schuurwoning

Schuurwoningen aan het erf, twee onder een kap   De woning vormt een landelijk schuur volume met twee woningen onder een kap. Het volume past bij een erfbebouwing naast een boerderijwoning. Aan de langszijden van het langwerpig volume zijn terrassen

Overdekt terras Pergola Guesthouse

Ontwerp tuinhuis / gastenverblijf / overdekt terras In de context van een tuinontwerp van Dick Beijer is op een beperkte oppervlakte een tuinhuis annex gastenverblijf ontworpen voorzien van o.a. douche, toilet en pantry. De houten gevel heeft een verfijnd ritme

Overdekt terras Pergola Guesthouse

Ontwerp tuinhuis / gastenverblijf / overdekt terras In de context van een tuinontwerp van Dick Beijer is op een beperkte oppervlakte een tuinhuis annex gastenverblijf ontworpen voorzien van o.a. douche, toilet en pantry. De houten gevel heeft een verfijnd ritme

Woning: modern landelijk

In het buitengebied is een ontwerp gemaakt voor een woning met bijgebouw. Materiaalgebruik is eigentijds en in goede harmonie met de omgeving.  

Woning: modern landelijk

In het buitengebied is een ontwerp gemaakt voor een woning met bijgebouw. Materiaalgebruik is eigentijds en in goede harmonie met de omgeving.  

Woonhuis in lichte steen en hout

  Voor een kavel van 800m2 is een moderne woning ontworpen in lichte baksteen samengesteld uit drie volumes die sculpturaal in elkaar grijpen. Hierdoor ontstaat een fraai overdekt terras en wordt de bezoeker op een vanzelfsprekende wijze begeleid naar de

Woonhuis in lichte steen en hout

  Voor een kavel van 800m2 is een moderne woning ontworpen in lichte baksteen samengesteld uit drie volumes die sculpturaal in elkaar grijpen. Hierdoor ontstaat een fraai overdekt terras en wordt de bezoeker op een vanzelfsprekende wijze begeleid naar de

Balie entree kantoor

In de entree van het kantoor voor Winclove Bioindustries is een houten balie ontworpen. De vorm is opgebouwd uit twee delen die ten opzichte van elkaar verdraaid zijn. Deze verdraaing geeft enerzijds de richting aan naar de entreedeur vanaf het

Balie entree kantoor

In de entree van het kantoor voor Winclove Bioindustries is een houten balie ontworpen. De vorm is opgebouwd uit twee delen die ten opzichte van elkaar verdraaid zijn. Deze verdraaing geeft enerzijds de richting aan naar de entreedeur vanaf het