Woonhuis in lichte steen en hout

  Voor een kavel van 800m2 is een moderne woning ontworpen in lichte baksteen samengesteld uit drie volumes die sculpturaal in elkaar grijpen. Hierdoor ontstaat een fraai overdekt terras en wordt de bezoeker op een vanzelfsprekende wijze begeleid naar de

Woonhuis in lichte steen en hout

  Voor een kavel van 800m2 is een moderne woning ontworpen in lichte baksteen samengesteld uit drie volumes die sculpturaal in elkaar grijpen. Hierdoor ontstaat een fraai overdekt terras en wordt de bezoeker op een vanzelfsprekende wijze begeleid naar de

Oldamster Boerderij

Ontwerp voor een verbouwing van een Oldamster boerderij in oost-groningen. De ‘deel’ wordt gedeeltelijk in gebruik genomen als woonkeuken en slaapvertrekken. De hoogte van het houten spantwerk en robuuste uitstraling ervan geven een mooi spanningsveld in relatie tot de kwaliteit

Oldamster Boerderij

Ontwerp voor een verbouwing van een Oldamster boerderij in oost-groningen. De ‘deel’ wordt gedeeltelijk in gebruik genomen als woonkeuken en slaapvertrekken. De hoogte van het houten spantwerk en robuuste uitstraling ervan geven een mooi spanningsveld in relatie tot de kwaliteit

Artikel Flemish Barn

Lees het artikel op ArchDaily Lees het artikel Flemish Barn op Archilovers Lees het artikel op designboom               Lees het artikel op Habitat.com

Artikel Flemish Barn

Lees het artikel op ArchDaily Lees het artikel Flemish Barn op Archilovers Lees het artikel op designboom               Lees het artikel op Habitat.com

Nieuw Kantoor Amsterdam

  Naast een bestaand bedrijfsgebouw is een nieuw kantoor ontworpen. Belangrijk startpunt was het streven naar een nieuwe gezamelijke entree voor personeel en bezoekers, een ontmoetingspunt waar vanuit alle delen van het bedrijf te bereiken zijn. Deze entree is een

Nieuw Kantoor Amsterdam

  Naast een bestaand bedrijfsgebouw is een nieuw kantoor ontworpen. Belangrijk startpunt was het streven naar een nieuwe gezamelijke entree voor personeel en bezoekers, een ontmoetingspunt waar vanuit alle delen van het bedrijf te bereiken zijn. Deze entree is een

Kantoor hergebruik

Voor een bestaand kantoorgebouw is een ontwerp gemaakt voor hergebruik, verbouwing en uitbreiding van het bestaande volume.

Kantoor hergebruik

Voor een bestaand kantoorgebouw is een ontwerp gemaakt voor hergebruik, verbouwing en uitbreiding van het bestaande volume.

Stadswonen aan het water

Ontwerpstudie naar halfvrijstaand wonen aan waterkant. Er ontstaat een stevige metselwerk architectuur in donkere baksteen die een duidelijke gevelwand definieert.

Stadswonen aan het water

Ontwerpstudie naar halfvrijstaand wonen aan waterkant. Er ontstaat een stevige metselwerk architectuur in donkere baksteen die een duidelijke gevelwand definieert.

Plantage: renovatie 48 woningen

  Voor PreWonen zijn 48 portiekwoningen uit 1957 gerenoveerd. Belangrijke ingreep is de vergroting en omkering van de plattegrond. De voorzijde boven winkels wordt levendiger met woningentrees en houten galerijen. Grote glasvlakken met een speels ritme geven een tussenschaal aan

Plantage: renovatie 48 woningen

  Voor PreWonen zijn 48 portiekwoningen uit 1957 gerenoveerd. Belangrijke ingreep is de vergroting en omkering van de plattegrond. De voorzijde boven winkels wordt levendiger met woningentrees en houten galerijen. Grote glasvlakken met een speels ritme geven een tussenschaal aan

Balie entree kantoor

In de entree van het kantoor voor Winclove Bioindustries is een houten balie ontworpen. De vorm is opgebouwd uit twee delen die ten opzichte van elkaar verdraaid zijn. Deze verdraaing geeft enerzijds de richting aan naar de entreedeur vanaf het

Balie entree kantoor

In de entree van het kantoor voor Winclove Bioindustries is een houten balie ontworpen. De vorm is opgebouwd uit twee delen die ten opzichte van elkaar verdraaid zijn. Deze verdraaing geeft enerzijds de richting aan naar de entreedeur vanaf het