Bureau

Bureau

Heldere en ingetogen ruimtes maken met mooie, goed toegepaste materialen, puur gebruik van ambachtelijke techniek resulteren in goede kwaliteit

In contact met de opdrachtgever is het de uitdaging om vanuit de wensen creatieve en nieuwe invalshoeken te zoeken die een goede oplossing bieden en meer. Hiervoor is een goede en stimulerende wisselwerking met de opdrachtgever van groot belang

Het opdrachtenpakket van Arend Groenewegen Architect bestaat uit particuliere woningbouw, nieuwbouw en verbouw, woningbouwprojecten, stedenbouwkundige (inbreidings) studies, kantoor en bedrijfsobjecten, renovatie, interieurontwerpen.

Er is altijd een vast aanspreekpunt. Geen wisselende mensen op een project. Dit is het grote voordeel van een kleine organisatie.

Vóór de start van het bureau Arend Groenewegen Architect in 2007 is ervaring opgedaan bij verschillende architectenbureaus. Hierbij liep het werkveld uiteen van stedenbouwkundige studies, grootschalige woningbouw, winkel- en parkeercomplexen tot kantoor – en bedrijfspanden en particuliere opdrachtgevers.

Arend Groenewegen Architect is lid van de Nederlandse Bond van Architecten
Arend Groenewegen Architect neemt deel aan de Architectenwinkel, waar consumenten vrijblijvend advies krijgen over ontwerp vragen en het werk van een architect.
  Architectenwinkel

 Instagram Arend Groenewegen