Vide in Atelier

Voor een vrijstaande woning in het buitengebied is een ontwerp gemaakt voor een verbouwing die de gehele begane grond een nieuwe indeling geeft. Door de gang tussen woning en bijgebouw te verbouwen tot royale open keuken ontstaat er een logische relatie met de atelierruimte in het bijgebouw. Deze ruimte krijgt een fraaie hoge glazen gevel aan de tuinzijde, met metselwerk in kleur en een schoorsteen in stucwerk, waardoor de vide optimaal tot zijn recht komt als een moderne lichte open ruimte.

Opdrachtgever: “Arend heeft een prachtig stuk werk afgeleverd. Samen met hem en hoofdaannemer Eric Kock hebben we er veel voorbereidingstijd in gestoken, maar het resultaat is fantastisch.” 

Link naar artikel op HOMIFY.NL

aannemer: Bouwbedrijf Eric Kock

verbouwing-vide-arend-groenewegen-architect-10a

verbouwing-vide-arend-groenewegen-architect-13a

verbouwing-vide-arend-groenewegen-architect-12a

verbouwing-vide-arend-groenewegen-architect-11a

verbouwing vide arend groenewegen architect (2)

verbouwing vide arend groenewegen architect (1)

verbouwing-vide-arendgroenewegen-architect-(6)

verbouwing vide arend groenewegen architect (4)

oude situatie:

Verbouwing Arend Groenewegen Architect BNA (6)