Posts Tagged 'terras'

Grand-cafe Brafoer

Ontwerp voor Grand-cafe Restaurant Brafoer in Beverwijk. Aan het stationsplein, tegenover het stadhuis is een vrijstaand paviljoen ontworpen tussen de bomencarré, de vijver en het plein. Grote overstekken verbinden het paviljoen met zijn omgeving. Het terras steekt over het water

Grand-cafe Brafoer

Ontwerp voor Grand-cafe Restaurant Brafoer in Beverwijk. Aan het stationsplein, tegenover het stadhuis is een vrijstaand paviljoen ontworpen tussen de bomencarré, de vijver en het plein. Grote overstekken verbinden het paviljoen met zijn omgeving. Het terras steekt over het water

Moderne woning in grijze baksteen

Op een bestaande locatie in de bebouwde kom nabij Breda is een nieuwe woning gebouwd. De woning is geheel uitgevoerd in licht grijze baksteen (gesmoorde baksteen) afgewisseld met licht houten gevellatten. De aanbouwen en het terras zijn logisch geïntegreerd met de hoofdwoning.

Moderne woning in grijze baksteen

Op een bestaande locatie in de bebouwde kom nabij Breda is een nieuwe woning gebouwd. De woning is geheel uitgevoerd in licht grijze baksteen (gesmoorde baksteen) afgewisseld met licht houten gevellatten. De aanbouwen en het terras zijn logisch geïntegreerd met de hoofdwoning.

Witte Woning

Ontwerp voor een volledige upgrade en vergroting van een vrijstaande woning. Een ruime woonkamer en een royale leefkeuken zijn aan de achterzijde van de woning geplaatst. Het overdekt terras verbindt beide ruimtes vanuit de tuin. Gebruikte materialen: Aluminium kozijnen antraciet;

Witte Woning

Ontwerp voor een volledige upgrade en vergroting van een vrijstaande woning. Een ruime woonkamer en een royale leefkeuken zijn aan de achterzijde van de woning geplaatst. Het overdekt terras verbindt beide ruimtes vanuit de tuin. Gebruikte materialen: Aluminium kozijnen antraciet;

Poolhouse

Op de kop van een zwembad is een poolhouse ontworpen. De basis vormt een granieten volume, gemetseld van breuksteen granietblokken. Vanwege de ligging op een heuvel is er een logische aanleiding om aansluitend een lager gelegen keuken ruimte te maken

Poolhouse

Op de kop van een zwembad is een poolhouse ontworpen. De basis vormt een granieten volume, gemetseld van breuksteen granietblokken. Vanwege de ligging op een heuvel is er een logische aanleiding om aansluitend een lager gelegen keuken ruimte te maken