Posts Tagged 'louvres'

Vlaamse Schuur Bolberg

  Modern kantoor in oude Vlaamse schuur Renovatie van oude vlaamse schuur met nieuwe kantoor functie. De symbiose van ingredienten uit oude en nieuwe tijd resulteren in bijzondere architectuur. De essentie van de opgave was om binnen licht, lucht en

Vlaamse Schuur Bolberg

  Modern kantoor in oude Vlaamse schuur Renovatie van oude vlaamse schuur met nieuwe kantoor functie. De symbiose van ingredienten uit oude en nieuwe tijd resulteren in bijzondere architectuur. De essentie van de opgave was om binnen licht, lucht en

Vide in Atelier

Voor een vrijstaande woning in het buitengebied is een ontwerp gemaakt voor een verbouwing die de gehele begane grond een nieuwe indeling geeft. Door de gang tussen woning en bijgebouw te verbouwen tot royale open keuken ontstaat er een logische

Vide in Atelier

Voor een vrijstaande woning in het buitengebied is een ontwerp gemaakt voor een verbouwing die de gehele begane grond een nieuwe indeling geeft. Door de gang tussen woning en bijgebouw te verbouwen tot royale open keuken ontstaat er een logische

Schuurwoning

Oude stal is verbouwd tot moderne schuurwoning. Veel licht, royale hoogte, een open vide keuken, zichtbare houtconstructie en een verspringend vloerniveau zijn de kenmerken van dit ontwerp.  

Schuurwoning

Oude stal is verbouwd tot moderne schuurwoning. Veel licht, royale hoogte, een open vide keuken, zichtbare houtconstructie en een verspringend vloerniveau zijn de kenmerken van dit ontwerp.  

Verbouw: ritme in hout

Door het slim schakelen van ruimtes en het reorganiseren van de plattegrond is een royale begane grond ontstaan met mooie vrije overspanningen. De gevel is een samenspel van diverse ritmes: geveldelen in thermisch verduurzaamd hout, pergola balken met een grote

Verbouw: ritme in hout

Door het slim schakelen van ruimtes en het reorganiseren van de plattegrond is een royale begane grond ontstaan met mooie vrije overspanningen. De gevel is een samenspel van diverse ritmes: geveldelen in thermisch verduurzaamd hout, pergola balken met een grote

Witte Woning

Ontwerp voor een volledige upgrade en vergroting van een vrijstaande woning. Een ruime woonkamer en een royale leefkeuken zijn aan de achterzijde van de woning geplaatst. Het overdekt terras verbindt beide ruimtes vanuit de tuin. Gebruikte materialen: Aluminium kozijnen antraciet;

Witte Woning

Ontwerp voor een volledige upgrade en vergroting van een vrijstaande woning. Een ruime woonkamer en een royale leefkeuken zijn aan de achterzijde van de woning geplaatst. Het overdekt terras verbindt beide ruimtes vanuit de tuin. Gebruikte materialen: Aluminium kozijnen antraciet;

Ontwerp Schuurwoning

Schuurwoningen aan het erf, twee onder een kap   De woning vormt een landelijk schuur volume met twee woningen onder een kap. Het volume past bij een erfbebouwing naast een boerderijwoning. Aan de langszijden van het langwerpig volume zijn terrassen

Ontwerp Schuurwoning

Schuurwoningen aan het erf, twee onder een kap   De woning vormt een landelijk schuur volume met twee woningen onder een kap. Het volume past bij een erfbebouwing naast een boerderijwoning. Aan de langszijden van het langwerpig volume zijn terrassen

Woning: modern landelijk

In het buitengebied is een ontwerp gemaakt voor een woning met bijgebouw. Materiaalgebruik is eigentijds en in goede harmonie met de omgeving.  

Woning: modern landelijk

In het buitengebied is een ontwerp gemaakt voor een woning met bijgebouw. Materiaalgebruik is eigentijds en in goede harmonie met de omgeving.