Posts Tagged 'architect'

Villa in het groen

Deze villa wordt gebouwd op een door groen omgeven perceel; zowel de woning als het binnenzwembad hebben een sterke relatie met de tuin. De gevels bestaan uit licht stucwerk afgewisseld met vlakken houten gevelbekleding.

Villa in het groen

Deze villa wordt gebouwd op een door groen omgeven perceel; zowel de woning als het binnenzwembad hebben een sterke relatie met de tuin. De gevels bestaan uit licht stucwerk afgewisseld met vlakken houten gevelbekleding.

Villa Kaliningrad

Deze moderne vrijstaande woning is opgebouwd uit baksteen metselwerk en een lichte houten gevel. Het metselwerk heeft een krachtige sculpturale vorm. Aan de straatzijde is de woning sober en ingetogen, met plaats voor een sprekende entree en carport. Aan de

Villa Kaliningrad

Deze moderne vrijstaande woning is opgebouwd uit baksteen metselwerk en een lichte houten gevel. Het metselwerk heeft een krachtige sculpturale vorm. Aan de straatzijde is de woning sober en ingetogen, met plaats voor een sprekende entree en carport. Aan de

Carport – Zwevend dak

Het ontwerp voor een carport en berging is gerealiseerd. Het zwevend dak is ingetogen en spectaculair tegelijk. Een sculptuur van open houten latten. Door het geheel pre-fab te maken is de bouwtijd ter plaatse minimaal gebleven. De vloer is van

Carport – Zwevend dak

Het ontwerp voor een carport en berging is gerealiseerd. Het zwevend dak is ingetogen en spectaculair tegelijk. Een sculptuur van open houten latten. Door het geheel pre-fab te maken is de bouwtijd ter plaatse minimaal gebleven. De vloer is van

Schuurwoning – open wonen

Deze prachtige oude langsdeelschuur met indrukwekkende houten constructie wordt verbouwd tot woning. Hoge vides en sfeervolle zijbeuken maken de binnenruimte tot een bijzondere woonruimte.

Schuurwoning – open wonen

Deze prachtige oude langsdeelschuur met indrukwekkende houten constructie wordt verbouwd tot woning. Hoge vides en sfeervolle zijbeuken maken de binnenruimte tot een bijzondere woonruimte.

Bos Villa – Split level

Deze villa ligt op een mooie plek in het bos aan een open weide. Drie vleugels verbinden het huis maximaal met de omgeving. De ondergrond is licht glooiend waardoor het idee ontstond om de keuken half verhoogd te plaatsen, met

Bos Villa – Split level

Deze villa ligt op een mooie plek in het bos aan een open weide. Drie vleugels verbinden het huis maximaal met de omgeving. De ondergrond is licht glooiend waardoor het idee ontstond om de keuken half verhoogd te plaatsen, met

Poolhouse

Op de kop van een zwembad is een poolhouse ontworpen. De basis vormt een granieten volume, gemetseld van breuksteen granietblokken. Vanwege de ligging op een heuvel is er een logische aanleiding om aansluitend een lager gelegen keuken ruimte te maken

Poolhouse

Op de kop van een zwembad is een poolhouse ontworpen. De basis vormt een granieten volume, gemetseld van breuksteen granietblokken. Vanwege de ligging op een heuvel is er een logische aanleiding om aansluitend een lager gelegen keuken ruimte te maken

Verbouwen naar eenheid

In het ontwerp voor de verbouwing en uitbreiding van de woning zijn verschillende ingrepen gedaan om eenheid van de verschillende volumes te realiseren. Terugkerend materiaal- en kleurgebruik, een doorlopende dakrand vanuit de corridor zijn hier voorbeelden van.

Verbouwen naar eenheid

In het ontwerp voor de verbouwing en uitbreiding van de woning zijn verschillende ingrepen gedaan om eenheid van de verschillende volumes te realiseren. Terugkerend materiaal- en kleurgebruik, een doorlopende dakrand vanuit de corridor zijn hier voorbeelden van.

Studie naar wonen en bedrijf

  Voor een ruim kavel in het buitengebied is een ontwerp gemaakt voor een woning met bedrijfsgebouwen.

Studie naar wonen en bedrijf

  Voor een ruim kavel in het buitengebied is een ontwerp gemaakt voor een woning met bedrijfsgebouwen.

Jaren 30 woning

  Voor een vrijstaande jaren ’30 woning is een ontwerp gemaakt voor verbouwing en uitbreiding aan de achterzijde.

Jaren 30 woning

  Voor een vrijstaande jaren ’30 woning is een ontwerp gemaakt voor verbouwing en uitbreiding aan de achterzijde.

Woonhuis in lichte steen en hout

  Voor een kavel van 800m2 is een moderne woning ontworpen in lichte baksteen samengesteld uit drie volumes die sculpturaal in elkaar grijpen. Hierdoor ontstaat een fraai overdekt terras en wordt de bezoeker op een vanzelfsprekende wijze begeleid naar de

Woonhuis in lichte steen en hout

  Voor een kavel van 800m2 is een moderne woning ontworpen in lichte baksteen samengesteld uit drie volumes die sculpturaal in elkaar grijpen. Hierdoor ontstaat een fraai overdekt terras en wordt de bezoeker op een vanzelfsprekende wijze begeleid naar de

Nieuw Kantoor Amsterdam

  Naast een bestaand bedrijfsgebouw is een nieuw kantoor ontworpen. Belangrijk startpunt was het streven naar een nieuwe gezamelijke entree voor personeel en bezoekers, een ontmoetingspunt waar vanuit alle delen van het bedrijf te bereiken zijn. Deze entree is een

Nieuw Kantoor Amsterdam

  Naast een bestaand bedrijfsgebouw is een nieuw kantoor ontworpen. Belangrijk startpunt was het streven naar een nieuwe gezamelijke entree voor personeel en bezoekers, een ontmoetingspunt waar vanuit alle delen van het bedrijf te bereiken zijn. Deze entree is een