interieur

Vlaamse Schuur Bolberg






  Modern kantoor in oude Vlaamse schuur Renovatie van oude vlaamse schuur met nieuwe kantoor functie. De symbiose van ingredienten uit oude en nieuwe tijd resulteren in bijzondere architectuur. De essentie van de opgave was om binnen licht, lucht en






Vlaamse Schuur Bolberg






  Modern kantoor in oude Vlaamse schuur Renovatie van oude vlaamse schuur met nieuwe kantoor functie. De symbiose van ingredienten uit oude en nieuwe tijd resulteren in bijzondere architectuur. De essentie van de opgave was om binnen licht, lucht en






Schuurwoning






Oude stal is verbouwd tot moderne schuurwoning. Veel licht, royale hoogte, een open vide keuken, zichtbare houtconstructie en een verspringend vloerniveau zijn de kenmerken van dit ontwerp.  






Schuurwoning






Oude stal is verbouwd tot moderne schuurwoning. Veel licht, royale hoogte, een open vide keuken, zichtbare houtconstructie en een verspringend vloerniveau zijn de kenmerken van dit ontwerp.  






Verbouw: ritme in hout






Door het slim schakelen van ruimtes en het reorganiseren van de plattegrond is een royale begane grond ontstaan met mooie vrije overspanningen. De gevel is een samenspel van diverse ritmes: geveldelen in thermisch verduurzaamd hout, pergola balken met een grote






Verbouw: ritme in hout






Door het slim schakelen van ruimtes en het reorganiseren van de plattegrond is een royale begane grond ontstaan met mooie vrije overspanningen. De gevel is een samenspel van diverse ritmes: geveldelen in thermisch verduurzaamd hout, pergola balken met een grote






Praktijk Kindertanden






Voor een Tandartspraktijk is een ontwerp gemaakt voor interieur en exterieur. Er is een sfeer ontworpen die licht en open is, prettig aanvoelt en welkom heet. De praktijk legt het accent op de behandeling van jonge patiënten, hier is in






Praktijk Kindertanden






Voor een Tandartspraktijk is een ontwerp gemaakt voor interieur en exterieur. Er is een sfeer ontworpen die licht en open is, prettig aanvoelt en welkom heet. De praktijk legt het accent op de behandeling van jonge patiënten, hier is in






Woning Lijnbaansgracht






In een woning aan de lijnbaansgracht te Amsterdam is een ingreep gedaan in het interieur. De bestaande indeling van, schematisch, vier lagen een voor- en achterkamer is verbonden door verticale relaties tussen ruimtes te leggen. De verbindingen zijn zichtbaar middels






Woning Lijnbaansgracht






In een woning aan de lijnbaansgracht te Amsterdam is een ingreep gedaan in het interieur. De bestaande indeling van, schematisch, vier lagen een voor- en achterkamer is verbonden door verticale relaties tussen ruimtes te leggen. De verbindingen zijn zichtbaar middels






Poolhouse






Op de kop van een zwembad is een poolhouse ontworpen. De basis vormt een granieten volume, gemetseld van breuksteen granietblokken. Vanwege de ligging op een heuvel is er een logische aanleiding om aansluitend een lager gelegen keuken ruimte te maken






Poolhouse






Op de kop van een zwembad is een poolhouse ontworpen. De basis vormt een granieten volume, gemetseld van breuksteen granietblokken. Vanwege de ligging op een heuvel is er een logische aanleiding om aansluitend een lager gelegen keuken ruimte te maken






Hoge open keuken






Ruime aanbouw aan een jaren dertig woning. Interieur is een oase aan licht en openheid, de ruimte van de nieuwe keuken heeft een moderne uitstraling. Exterieur is ingetogen en aansluitend bij bestaande bouwstijl. De nieuwe kook en eetruimte is door een ruime verbinding






Hoge open keuken






Ruime aanbouw aan een jaren dertig woning. Interieur is een oase aan licht en openheid, de ruimte van de nieuwe keuken heeft een moderne uitstraling. Exterieur is ingetogen en aansluitend bij bestaande bouwstijl. De nieuwe kook en eetruimte is door een ruime verbinding






Oldamster Boerderij






Ontwerp voor een verbouwing van een Oldamster boerderij in oost-groningen. De ‘deel’ wordt gedeeltelijk in gebruik genomen als woonkeuken en slaapvertrekken. De hoogte van het houten spantwerk en robuuste uitstraling ervan geven een mooi spanningsveld in relatie tot de kwaliteit






Oldamster Boerderij






Ontwerp voor een verbouwing van een Oldamster boerderij in oost-groningen. De ‘deel’ wordt gedeeltelijk in gebruik genomen als woonkeuken en slaapvertrekken. De hoogte van het houten spantwerk en robuuste uitstraling ervan geven een mooi spanningsveld in relatie tot de kwaliteit






Artikel Flemish Barn






Lees het artikel op ArchDaily Lees het artikel Flemish Barn op Archilovers Lees het artikel op designboom               Lees het artikel op Habitat.com






Artikel Flemish Barn






Lees het artikel op ArchDaily Lees het artikel Flemish Barn op Archilovers Lees het artikel op designboom               Lees het artikel op Habitat.com






Kantoor hergebruik






Voor een bestaand kantoorgebouw is een ontwerp gemaakt voor hergebruik, verbouwing en uitbreiding van het bestaande volume.






Kantoor hergebruik






Voor een bestaand kantoorgebouw is een ontwerp gemaakt voor hergebruik, verbouwing en uitbreiding van het bestaande volume.






Monumentale boerderij






In een monumentale boerderij is de keuken verplaatst naar de ‘deel’. Een subtiel geintegreerde doorgang laat het bestaande karakter geheel in tact. Veel licht komt binnen door de opening van de voormalige staldeuren. Op de verdieping zijn slaapkamers en badkamer






Monumentale boerderij






In een monumentale boerderij is de keuken verplaatst naar de ‘deel’. Een subtiel geintegreerde doorgang laat het bestaande karakter geheel in tact. Veel licht komt binnen door de opening van de voormalige staldeuren. Op de verdieping zijn slaapkamers en badkamer






Balie entree kantoor






In de entree van het kantoor voor Winclove Bioindustries is een houten balie ontworpen. De vorm is opgebouwd uit twee delen die ten opzichte van elkaar verdraaid zijn. Deze verdraaing geeft enerzijds de richting aan naar de entreedeur vanaf het






Balie entree kantoor






In de entree van het kantoor voor Winclove Bioindustries is een houten balie ontworpen. De vorm is opgebouwd uit twee delen die ten opzichte van elkaar verdraaid zijn. Deze verdraaing geeft enerzijds de richting aan naar de entreedeur vanaf het