bedrijf kantoor

Vlaamse Schuur Bolberg






  Modern kantoor in oude Vlaamse schuur Renovatie van oude vlaamse schuur met nieuwe kantoor functie. De symbiose van ingredienten uit oude en nieuwe tijd resulteren in bijzondere architectuur. De essentie van de opgave was om binnen licht, lucht en






Vlaamse Schuur Bolberg






  Modern kantoor in oude Vlaamse schuur Renovatie van oude vlaamse schuur met nieuwe kantoor functie. De symbiose van ingredienten uit oude en nieuwe tijd resulteren in bijzondere architectuur. De essentie van de opgave was om binnen licht, lucht en






Grand-cafe Brafoer






Ontwerp voor Grand-cafe Restaurant Brafoer in Beverwijk. Aan het stationsplein, tegenover het stadhuis is een vrijstaand paviljoen ontworpen tussen de bomencarré, de vijver en het plein. Grote overstekken verbinden het paviljoen met zijn omgeving. Het terras steekt over het water






Grand-cafe Brafoer






Ontwerp voor Grand-cafe Restaurant Brafoer in Beverwijk. Aan het stationsplein, tegenover het stadhuis is een vrijstaand paviljoen ontworpen tussen de bomencarré, de vijver en het plein. Grote overstekken verbinden het paviljoen met zijn omgeving. Het terras steekt over het water






Praktijk Kindertanden






Voor een Tandartspraktijk is een ontwerp gemaakt voor interieur en exterieur. Er is een sfeer ontworpen die licht en open is, prettig aanvoelt en welkom heet. De praktijk legt het accent op de behandeling van jonge patiënten, hier is in






Praktijk Kindertanden






Voor een Tandartspraktijk is een ontwerp gemaakt voor interieur en exterieur. Er is een sfeer ontworpen die licht en open is, prettig aanvoelt en welkom heet. De praktijk legt het accent op de behandeling van jonge patiënten, hier is in






Pakhuis wonen en werken






Studie naar de mogelijkheden om een oud binnenstedelijk bedrijfsterrein te transformeren naar een woon- werkgebied met behoud van de ambachtelijk-industriële uitstraling. Pakhuiswoningen met een flexibel bestemmingsplan maken wonen en werken mogelijk aan een plein of een binnenhof. Ook kangaroewonen of mantelzorgwonen






Pakhuis wonen en werken






Studie naar de mogelijkheden om een oud binnenstedelijk bedrijfsterrein te transformeren naar een woon- werkgebied met behoud van de ambachtelijk-industriële uitstraling. Pakhuiswoningen met een flexibel bestemmingsplan maken wonen en werken mogelijk aan een plein of een binnenhof. Ook kangaroewonen of mantelzorgwonen






Appartementen en buurtrestaurant






Studie naar nieuwbouw van een pand voor buurt restaurant en twee woningen in een oude stadswijk. Een ingetogen volume is ontworpen met een hoger accent op de hoek en een terugliggende loggia geven het pand sculpturale kwaliteit.  






Appartementen en buurtrestaurant






Studie naar nieuwbouw van een pand voor buurt restaurant en twee woningen in een oude stadswijk. Een ingetogen volume is ontworpen met een hoger accent op de hoek en een terugliggende loggia geven het pand sculpturale kwaliteit.  






Studie wonen en bedrijf






  Voor een ruim kavel in het buitengebied is een ontwerp gemaakt voor een woning met bedrijfsgebouwen.






Studie wonen en bedrijf






  Voor een ruim kavel in het buitengebied is een ontwerp gemaakt voor een woning met bedrijfsgebouwen.






Artikel Flemish Barn






Lees het artikel op ArchDaily Lees het artikel Flemish Barn op Archilovers Lees het artikel op designboom               Lees het artikel op Habitat.com






Artikel Flemish Barn






Lees het artikel op ArchDaily Lees het artikel Flemish Barn op Archilovers Lees het artikel op designboom               Lees het artikel op Habitat.com






Nieuw Kantoor Amsterdam






  Naast een bestaand bedrijfsgebouw is een nieuw kantoor ontworpen. Belangrijk startpunt was het streven naar een nieuwe gezamelijke entree voor personeel en bezoekers, een ontmoetingspunt waar vanuit alle delen van het bedrijf te bereiken zijn. Deze entree is een






Nieuw Kantoor Amsterdam






  Naast een bestaand bedrijfsgebouw is een nieuw kantoor ontworpen. Belangrijk startpunt was het streven naar een nieuwe gezamelijke entree voor personeel en bezoekers, een ontmoetingspunt waar vanuit alle delen van het bedrijf te bereiken zijn. Deze entree is een






Kantoor hergebruik






Voor een bestaand kantoorgebouw is een ontwerp gemaakt voor hergebruik, verbouwing en uitbreiding van het bestaande volume.






Kantoor hergebruik






Voor een bestaand kantoorgebouw is een ontwerp gemaakt voor hergebruik, verbouwing en uitbreiding van het bestaande volume.






Balie entree kantoor






In de entree van het kantoor voor Winclove Bioindustries is een houten balie ontworpen. De vorm is opgebouwd uit twee delen die ten opzichte van elkaar verdraaid zijn. Deze verdraaing geeft enerzijds de richting aan naar de entreedeur vanaf het






Balie entree kantoor






In de entree van het kantoor voor Winclove Bioindustries is een houten balie ontworpen. De vorm is opgebouwd uit twee delen die ten opzichte van elkaar verdraaid zijn. Deze verdraaing geeft enerzijds de richting aan naar de entreedeur vanaf het